Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@10:08:54 GMT

واریز سود سهام عدالت شاید زمانی دیگر

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۳۴۱۵

واریز سود سهام عدالت شاید زمانی دیگر

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، شما شهروندان عزیز در مورد درباره واریز نشدن سود سهام عدالت پیام‌هایی برای سرویس شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان ارسال کردید که پس از بررسی، پیام‌های شما برای پیگیری به سرویس اقتصادی ارجاع داده شد.

اگر شما هم با این مشکل در شهرتان مواجه شدید برای ما پیام ارسال کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متن پیام شهروندخبرنگار

سلام سود سهام عدالت مرحله دوم چه زمانی واریز می‌شود؟

سلام خواهش می‌کنم پیگیری کنید که چرا کل سهام عدالت آزاد نمی‌کنند؟ و چرا سود سهام عدالت را واریز نمی‌کنند؟ چرا به فروش نمی‌رسانند؟

سلام خواهش می‌کنم پیگیری کنید که چرا کل سهام عدالت را آزاد نمی‌کنند؟ چرا سود سهام عدالت را واریز نمی‌کنند؟ چرا به فروش نمی‌رسانند؟

با سلام طاعات وعبادات ماه مبارک رمضان قبول درگاه حق احتراما به استحضار می‌رسانم نیمی از سود سهام عدالت پرداخت کردن از بقیش هم خبری نیست پیگیری کنید.

خسته نباشید. لطفا درباره باقیمانده سود سهام عدالت پیگیری کنید.

سلام پیگیری کنید سود سهام عدالت را کی واریز می‌کنند؟

سلام... سود سهام عدالت کی واریز می‌شود... لطفا در ماه مبارک رمضان بدهید که بهترین زمان پرداخت برای نیازمندان و قشر ضعیف مردم است. لطفا پیگیری کنید.

سلام چرا سود سهام عدالت را واریز نمی کنند...قرار بود قبل از ماه مبارک رمضان بدهند.. لطفأ پیگیری کنید.. با تشکر

باسلام وعرض چرا مابقی سود سهام عدالت را واریز نکردند.

سلام. برای من قبل از عید حدود ۹۱۰۰۰ تومان بابت سود سهام عدالت واریز کردند، ولی از مابقی سود اختصاص یافته بنابر مبلغی که در سیما اعلام شده بود خبری نشد. پس چی شد؟ کجا رفت؟

سلام چرا باقیمانده سود سهام عدالت را واریز نمی‌کنند لطفا پیگیری کنید.

سلام خواهش می‌کنم پیگیری کنید که چرا کل سهام عدالت آزاد نمی‌کنند؟ چرا سود سهام عدالت را واریز نمی‌کنند؟ چرا به فروش نمی‌رسانند؟ خواهش می‌کنم پیگیری کنید.

 

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سود سهام عدالت شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوج سلامت مغز چه زمانی است؟

آفتاب‌‌نیوز :

مطالعات بی شماری در مورد جزئیات روش‌های جلوگیری از زوال شناختی انجام شده و به تازگی تیمی از محققان نروژی در پژوهش‌های خود موفق به ساده سازی دانش مدیریت سلامت مغز شدند.

هرموندور زیگموندسون، استاد بخش روانشناسی دانشگاه علم و فناوری نروژ در این رابطه می‌گوید: کلید‌های سیستم عصبی ما ماده خاکستری و سفید است. ماده خاکستری از سلول‌های عصبی (نرون ها) و دندریت‌ها تشکیل شده، در حالی که ماده سفید برای تسهیل تماس بین سلول‌ها (آکسون‌های میلین دار) عمل کرده و به سرعت انتقال و توزیع سیگنال‌ها کمک می‌کند.

اگر کسی بتواند ماده سفید و خاکستری خود را در شکل مطلوب آن نگه دارد، شناخت، مهارت‌های تفکر و حافظه نیز باید به خوبی کار کند.

این گزارش چیزی شبیه به نوعی جمع بندی است که درک کنونی علم مدرن از بهترین روش پرورش سلامت مغز قوی را پوشش می‌دهد. 

 پروفسور زیگموندسون در ادامه توضیحات خود می‌افزاید: اگر می‌خواهید مغز خود را در بهترین حالت نگه دارید، سه عامل را باید جدی بگیرید. در حقیقت سه کلید شناسایی شده برای سلامت قوی مغز عبارتند از:

تمرین فیزیکی

فعالیت اجتماعی

علایق و سرگرمی‌های قوی و پرشور

در ادامه به تحلیل و بررسی هر یک از این سه مولفه خواهیم پرداخت:

فعالیت بدنی
همه مردم می‌دانند که گذراندن تمام روز روی مبل برای بدن مفید نیست و فعالیت بدنی کلید سلامت مغز است.

به گفته نویسندگان این مطالعه، سبک زندگی فعال به توسعه سیستم عصبی مرکزی و مقابله با پیری مغز کمک می‌کند.
محققان توصیه می‌کنند که تمام تلاش خود را بکنید تا هر روز حداقل کمی تحرک داشته باشید. حتی اگر یک کار کم تحرک انجام می‌دهید که نیاز به نشستن زیاد دارد، هر ساعت یا بیشتر حداقل برای چند دقیقه حرکت کنید.

فعالیت اجتماعی

برخی از مردم به طور طبیعی اجتماعی‌تر از دیگران هستند، اما محققان تاکید می‌کنند که هیچ کس نمی‌تواند مانند جزیره زندگی کند. سعی کنید با افرادی که برایتان مهم هستند در ارتباط باشید. مغز ما در تعاملات و ارتباطات اجتماعی رشد می‌کند.

پروفسور زیگموندسون در این رابطه توضیح می‌دهد: روابط با افراد دیگر، و تعامل با آنها، به تعدادی از عوامل بیولوژیکی پیچیده کمک می‌کند که می‌تواند از کند شدن مغز جلوگیری کند.

به یادگیری ادامه دهید و پرشور بمانید

فعال نگه داشتن مغز باعث تقویت شناخت می‌شود. سرگرمی جدید یا یادگیری یک مهارت جدید را جدی بگیرید. البته هیچ گاه خود را مجبور به انجام این کار نکنید؛ چیزی را پیدا کنید که واقعاً به آن علاقه دارید. هیچ وقت در زندگی برای یادگیری چیز‌های جدید دیر نیست!

اشتیاق، یا داشتن علاقه شدید به چیزی، می‌تواند عامل تعیین کننده و محرکی باشد که ما را به یادگیری چیز‌های جدید سوق می‌دهد. پروفسور زیگموندسون می‌گوید که این امر با گذشت زمان، بر توسعه و نگهداری شبکه‌های عصبی ما تأثیر می‌گذارد.

در مجموع، نویسندگان مطالعه می‌گویند مغز ما ماشینی با قدرتی باورنکردنی است، اما درست مانند هر ابزار دیگری، اگر برای مدت طولانی غیرفعال بماند، شروع به ضعیف شدن می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اوج سلامت مغز چه زمانی است؟
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد
  • علی دایی - پرسپولیس؟ شاید اتفاق بیافتد!
  • گالتیه: عدالت ثابت کرد بی‌گناهم، از PSG ممنونم!